Plačila | Alpeks

Vse cene v spletni trgovini www.alpeks.si so navedene v EUR. Ne glede na izbran način plačila artiklov, boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov takoj po dostavi paketa.

Spletna trgovina namenjena samo fizičnim osebam. VSE ZA PROFESIONALNO KUHINJO NAJDETE NA alpeks.si
 
Pogosta iskanja: kozarec, krožnik, pribor ...

Plačila

 


NA VOLJO SO NASLEDNJI NAČINI PLAČILA:

  • z gotovino ob prevzemu (doplačilo 1,84 eur), 
  • z nakazilom na račun podjetja Alpeks d.o.o. (po ponudbi/predračunu)*,
  • on-line plačilo s PayPalom
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard, Visa, BA, Maestro)


Pri plačilu s PayPalom preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na alpekshome@alpeks.si za vračilo kupnine.

Po opravljenem nakupu v spletni trgovini www.alpekshome.si, boste na e-pošto avtomatsko prejeli informativni pregled/ponudbo naročila, ki potrjuje uspešnost nakupa.

*Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave. *Pozor - vsa neplačana naročila po 72 urah sistem za urejanje naročil avtomatsko izbriše.
 
 

1. Plačilo z gotovino po povzetju

V primeru, da želite vaše naročilo plačati po povzetju, plačate znesek naročila z gotovino dostavljavcu pošiljke, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu in držijo, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno. Račun je priložen dostavljenemu blagu ali poslan preko e-pošte.
 

Ob dostavi in plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna strošek provizije za vplačilo zneska z UPN nalogom z vrstico OCR (takšne naloge priložimo na zunanjo stran paketa) po ceniku Pošte Slovenije. Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu, ali kartično plačilo.
 

2. Plačilo po predračunu na transakcijski račun ponudnika

Vrednost naročila kupec plača vnaprej preko spletne banke ali s pomočjo UPN obrazca na plačilnih mestih, kjer je to mogoče, npr. banka, pošta… Rok za plačilo po predračunu je 3 dni od poslane ponudbe s strani ponudnika. Po 3 dneh se bo namreč rezervacija na izbranih izdelkih sprostila.
 

3. On-line plačilo preko PayPala

V kolikor boste za način plačila izbrali PayPal vas bo sistem po potrditvi naročila samodejno preusmeril na PayPal-ovo podstran za izvedbo on-line plačila. Po uspešno ali neuspešno opravljeni transakciji boste preusmerjeni nazaj na www.alpekshome.si podstran s prikazom obvestila o uspešno ali neuspešno oddanem naročilu.