Alpeks Home

Naša ponudba sloni na izdelkih katerih kvaliteta in uporabnost je preverjena v številnih profesionalnih kuhinjah in so primerni tudi v naših domačih kuhinjah.

Spletna trgovina namenjena samo fizičnim osebam. VSE ZA PROFESIONALNO KUHINJO NAJDETE NA alpeks.si
 
Pogosta iskanja: kozarec, krožnik, pribor ...
 
 
 
 
Vzorci, ki poskrbijo za prečudovito igro svetlobe in neminljiva eleganca. Brezčasna linija Timeless!
VSI IZDELKI IZ KATEGORIJE

ISI TWIST'N SPARKLE

iSi Twist'n Sparkle je priročen aparat, ki hitro spremeni vsako hladno pijačo v osvežilno, mehurčkov polno poslastico. Uporabite ga lahko za karbonizacijo alkoholnih ali brezalkoholnih pijač, nato pa lahko kreacije dodate v koktajle ali pa jih uživate same. Za vas smo poiskali okusen recept, kjer bo ta priročen aparat zares zasijal. Pripravite osvežilen gin s sokom grenivke!

Sestavine:
- 480ml grenivkinega soka
- 240ml gina

Priprava:
Obe sestavini natočite v aparat iSi Twist'n Sparkle. Karbonizirajte z eno iSi bombico za sodo. Preden aparat odprete, počakajte eno minuto. Osvežilen napitek postrezite v enem izmed naših čudovitih kozarcev, ki ste ga predhodno ohladili, polnem ledu.

Naj vas ta osvežilen napitek ohladi v vročih poletnih dneh. Eksperimentirajte in najdite nove načine za uporabo tega inovativnega, priročnega aparata, ki je odličen za pripravo hladnih napitkov.

 
Brezčasna kolekcija kozarcev Timeless združuje eleganco in mehke linije. Kozarci iz te kolekcije s svojim prekrasnim dizajnom so brezčasni, vsak dan znova pa vas bodo navduševali s prekrasnimi rezi, ki na soncu zasijejo v vsej svoji lepoti. 
 
Gin tonic, eden izmed bolj popularnih koktajlov zadnjih poletij si zasluži, da zasije. Kar kliče po elegantnih, visokih in glamuroznih kozarcih. Kot nalašč za to je ta set štirih kozarcev (ki pa jih lahko uporabite tudi za postrežbo drugih pijač). Navdušil bo prav s svojo klasično obliko, a elegantnim in razkošnim vzorcem. Primerni so za pomivanje v pomivalnem stroju.
 
Kozarci so del elegantne kolekcije America '20s, ki poudarja razkošnost in estetsko dovršenost. Navdihnjeni z 20. leti prejšnjega stoletja bodo v vsak dom prinesli duh elegance preteklosti, ki bo očaral tudi najbolj zahtevne.
 
Kozarec za gin, na katerem so prikazana čarobna bitja in simboli, ki odpirajo vrata v svet skrivnosti in mističnosti. Zares posebni, oblikovani s posebno pozornostjo na podrobnosti, vas bodo zagotovo znova in znova navduševali ob uživanju v vašem najljubšem koktajlu. Pakirani so v prekrasno darilno embalažo, tako so idelani za darila. 
 
Kvaliteten porcelan in prečudovit dizajn.
VSI IZDELKI IZ KATEGORIJE